Gyakran Ismételt kérdések

Csak HÍVÓSZÁMKIJELZÉSES hívásokat áll módunkban fogadni! Kérjük szíves megértésüket! Köszönöm!

Mielőtt telefonálsz!

Készítsd elő a jármű forgalmi engedélyét, esetlegesen a kiolvasott pontos hibakódokat és a hozzá tartozó szöveget. (angol/ magyar ). Plusz információ mikor milyen körülmények között jelentkezett a hiba, és az esetlegesen már elvégzett javítások cserélt alkatrészek listája.


Ha nem érsz el telefonon

Minden esetben amint tudom mindenkit visszahívok. Vagy írjál emailt a csabamarton76@gmail.com címre!


Hogyan címezzem a csomagot?

A csomagon belül írd egy papírra a címedet és az elérhetőségedet (név, cím telefonszám, email). Ha nem teszed, nem foglak tudni felhívni ha kérdésem van feléd és nem tudom hova küldjem vissza a csomagodat!!! Nagyon sok csomag sérül mire ideér, és többnyire, mire megkapom, a címzés olvashatatlanná válik. A futárcégek által használt címirat általában hőpapirra van nyomtatva. Ezért, meleg hatására befeketedik, olvashatatlan lesz.


Mi a szervíz postacíme?

MÁRTON CSABA, Cím: 5700 Gyula, Pósteleki út 78.


Visszapostázási költség ingyen?

IGEN! a szervízelés után, önnek ingyenesen küldjük el a csomagot a MPL futárszolgálatával. Annak díját a javítási költség tartalmazza.


Hogyan juttathatom el a csomagomat?

Bármilyen csomagküldő céggel, vagy személyesen. Postai csomagfeladáshoz ürlapot itt találsz: MAGYAR POSTA


Hogyan csomagoljam a javítandó elektronikámat?

Kisebb elektronikák bármilyen dobozba vagy pufis borítékba csomagolható. Nagyobb elektronikákat javasoljuk keményfalu karton dobozba tenni. Dobozon belül ha van lehetőséged használj csomag kitöltő chipset ,hungarocellt, buborékos fóliát, folpackot, összegyűrt újságpapírt, stb. Pack-Centrum

Adagolók csomagolása:
Amennyiben komplett adagolót küldesz az összes gázolajat folyasd ki belőle és dugózd le a ki és befolyó csatlakozásokat! Utána az egész adagolót csomagold be légyszives 3 db zacskóba (kukazsák ,stb), zacskó–görcs—zacskó—görcs. Erre azért van szükség hogy a gázolaj véletlenül se folyjon ki a csomagból.

GONDOLJ BELE ,TE sem örülnél ha valaki a csomagodat átáztatná gázolajjal!!

Utána az egész mehet papirdobozba!

Váltóelektonikák:
Lehetőség szerint az összes váltóolajt folyasd ki belőle, majd féktárcsatisztítóval fújd le, tisztítsd meg! Utána az egész elektonikát csomagold be légyszives, 3 db zacskóba (kukazsák ,stb), zacskó–görcs—zacskó—görcs. Erre azért van szükség, hogy a váltóolaj véletlenül se folyjon ki a csomagból.

GONDOLJ BELE TE sem örülnél ha valaki a csomagodat átáztatná olajjal!!

A dobozon belül rögzítsd a mérőszondákat, pl. hungarocell, csomagkitöltő anyag stb...! Ha letörik az elektronika dobhatjuk a kukába.


Hogyan fizetek az elkészült alkatrészért?

Postai úton visszaküldött alkatrészt, csomag átvételkor, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG UTÁNVÉTTEL FIZETHETŐ, készpénzzel vagy akár bankkártyával is.

Személyes átvételkor, készpénzben fizethet.


Garancia?

Minden általunk elvégzett javítára, szolgáltatásunkra garancia van. Egyes általunk elvégzett szolgáltatásaink után minimum 1 év, de akár 3 év garanciát is vállalunk, ez függ a javítandó vezérlő egység állapotától. A garancia az általunk felhelyezett garancia matrica sértetlensége esetén van. A garancia érvényesítésének  feltétele a garancia matricák sértetlensége. A garancia érvényesítése nem a beszerlés helyszínén értendő, a felmerülő ki- és beszerelési- szállítási költségek a vevőt terhelik.Garanciális esetben az egységet bevizsgáljuk és csak ezután áll módunkban a garancia érvényesítése.

Pénzvisszafizetési garancia esetén a bevizsgált alkatrészt a megrendelő költségén visszajuttatjuk a megrendelőnek.


Mennyibe fog kerülni?

A vezérlő egységek javítása különbözik egymástől igy az árak is változatosak. Átlagosan kijelenthető hogy az elvégzett javítások kb 50 Eft körül számolhatóak. A pontos árról a bevizsgálás után tudunk adni. A bevizsgálás díja: 10.000 Ft. Ez az összeg a javítás árában jóváírásra kerül.


Az elektronikák nagyban eltérnek egymástól, így a javítási költségeik is széles skálán mozognak. A menüpontok alatt hozzávetőleges árakat talál. A pontos árakról a bevizsgálás után tudunk felvilágosítást adni. A bevizsgálás díja: 10.000 Ft.-, mely jóváírásra kerül a végszámlán, amennyiben javításra sor kerül.

Vállalnak helyinre törénő kiszállást?

Gyula 50 km-es körzetében igen amennyiben a javítást a helyszinen el lehet végezni. Pl.: programozás, hibakód olvasás. Nagyobb távolságra nem. Javítást csak a műhelyünkben végezzük.


Számla?

Minden általuk elvégzett javításről számlát állítunk ki, amit a csomagon belül találsz majd.


Minden eletronikát meg tudunk javítani?

NEM. Ráadásul sajnos van rengeteg olyan elektonika aminél a befektett idő és ráfordított költség aránytalanul magas igy sem nekünk sem a megrendelőnek nem gazdaságos. Erre az esetekre más alternatívával tudunk szolgálni.

A márkaszervíz szerint nem javítható csak új szerelhető be. A weboldalon látom az alkatrészt cikszám szerint és a javítási költséget. Akkor most javítható vagy sem?

A márkaszervízek nem érdekük vezérlőegységek javítása, nagyobb árrés marad egy új alkatrészen.

Cégünkkel, nem okoz gondot hagyományos és hibrid technológiával készült vezérlőegységek ( ABS váltó,motor stb.) javítása. Nem árulunk el titkot ha kijelentjünk hogy az utobbi időben a márkaszervízek is megrendelőink között vannak.


Bontott alkatrészekkel kereskedünk?

Nem, de a beszerzésben tudunk segíteni, viszont néhány tipus viszont van raktáron.


Hétvégén nyitva vagyunk?

Nem. Az aktuális szabadságokról és egyéb zárvatartásról a főoldalon megjelenő felugró abalkon keresztül értesülhet.


Minden egyéb kérdéssel keressen minket telefonon vagy emailen! Motor, abs , légzsák, váltó, adagoló, immo, stb , vezérlők javítása